Zomato Delivery Partner

Sluit je aan bij de bezorgvloot van India's # 1 app voor het bezorgen van eten en begin wekelijks te verdienen!
5.0 / 5
  • 10.0.13
  • Android 5.0+
  • Everyone
  • 1000000

Sluit je aan bij de bezorgvloot van India's # 1 app voor het bezorgen van eten en begin wekelijks te verdienen!
Je kunt ervoor kiezen om fulltime of parttime te werken om eten te bezorgen. Bij Zomato respecteren we uw tijd en inspanningen en proberen we u altijd het beste te bieden.

Rijd met trots
Met online bezorging van eten in meer dan 500 steden, zorgen we bij Zomato ervoor dat de favorieten van klanten binnen enkele minuten bij de deur worden bezorgd. Als bezorgpartner bij Zomato verdien je elke keer dat je eten en geluk bezorgt aan miljoenen klanten in India.

U verdient het beste
Ontvang wekelijkse betaling rechtstreeks op uw bankrekening zonder te wachten, kies uw bezorguren op basis van uw gemak en bezorg veilig met onze ongevallen- en medische verzekering.

Makkelijk om lid te worden
Word een bezorgpartner in 3 eenvoudige stappen. Voltooi de online training en begin met bezorgen en begin met verdienen.

24 x 7 ondersteuning
Krijg 24 X7-ondersteuning en hulp bij problemen of noodgevallen. Krijg ondersteuning via een app, online video's of praat met een leidinggevende.

Verdien meer
Verdien incentives boven uw basissalaris. Ontvang een verwijzingsbonus wanneer u een vriend doorverwijst om lid te worden van ons bezorgnetwerk. Ontvang een deelnamebonus na het voltooien van uw onboarding.

Claim voor de # 1 app voor het bezorgen van eten in India in de Play Store is gebaseerd op Play Store-beoordelingen en vergelijkbare webgegevens.