Zomato Delivery Partner

Csatlakozzon India első számú élelmiszer-szállítási alkalmazásának flottájához, és kezdjen el keresni hetente!
5.0 / 5
  • 10.0.13
  • Android 5.0+
  • Everyone
  • 1000000

Csatlakozzon India első számú élelmiszer-szállítási alkalmazásának flottájához, és kezdjen el hetente keresni!
Választhat, hogy teljes vagy részmunkaidőben dolgozik-e az élelmiszer szállításához. A Zomato-nál tiszteletben tartjuk az Ön idejét és erőfeszítéseit, és mindig a legjobbakat próbáljuk nyújtani.

Büszkén közlekedni
Több mint 500 városban történő online élelmiszer-kiszállítással a Zomato-nál perceken belül eljutunk az ügyfelek kedvenceihez. A Zomato szállítási partnereként keresni fog minden alkalommal, amikor ételt és boldogságot szállít indiai ügyfelek millióinak.

Megérdemled a legjobbat
Heti fizetést várhat közvetlenül bankszámlájára várakozás nélkül, válassza ki a kézbesítési munkaidőt az Ön kényelmének megfelelően, és biztosítsa biztonságos szállítását baleseti és egészségügyi biztosításunkkal.

Könnyen csatlakozhat
Legyen szállítási partner 3 egyszerű lépésben. Töltse ki az online képzést, és kezdje el a keresést és kezdjen el keresni.

24 X 7 támogatás
24 X7 támogatást és segítséget kaphat bármilyen kérdésben vagy vészhelyzetben. Kérjen támogatást alkalmazással, online videókkal vagy beszéljen az ügyvezetővel.

Többet kereshet
Keressen ösztönzőket az alapfizetése fölött. Kérjen beutalási bónuszt, amikor egy barátját ajánlja be a szállítási hálózatunkba. Kapjon csatlakozási bónuszt, miután befejezte a fedélzeten.

Az Indiában található első számú élelmiszer-szállítási alkalmazás iránti igény a Play Áruházban a Play Áruház értékelésein és hasonló internetes adatokon alapul.